In de eerste instantie zal je niet direct de link leggen naar ongedierte in huis. Maar wanneer je kleine gaatjes herkent in houten balken, dan is het de hoogste tijd voor een onderzoek. Houtworm komt namelijk vaker voor dan dat jij denkt. Bovendien zorgen deze diertjes voor meer gevaar in huis of op kantoor. Kortom, houtworm bestrijden is noodzakelijk wanneer je dit bent tegengekomen. 

Wanneer deze insecten zich door het hout wurmen zijn het eigenlijk nog larven. Hoe meer houtworm door het hout heen gaat, zorgt het voor zwak hout. Met als gevolgen dat er instortingsgevaar dreigt en daar zit niemand op te wachten. De kans is dan groot dat het pand onbewoonbaar wordt verklaard. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk hulp inschakelt wanneer je dit hebt gezien. 

Expert inschakelen is noodzakelijk

Wat dat betreft kan je op het internet ook tips en informatie lezen. Echter is het wel van belang om hier een specialist voor in te schakelen. Zij weten immers als geen ander hoe het probleem verholpen kan worden. Met het juiste apparatuur komen zij zo snel mogelijk bij je langs. Het belangrijkste is wel om de houtworm op de juiste manier te bestrijden. Neem hiervoor contact op met GONE ongediertebestrijding. Zij hebben dit probleem al vaker verholpen en doen dit dan ook graag bij jou.